Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1 Post

(Hilton)
Wiking
a gdzie?w jakies konkretne miejsce?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Ach ,ciągniesz mnie za język.A Ja nie powinienem wchodzić głębiej w ten temat,oni celowo nas tak zostawili,ale oni gdzieś tam są i tylko czekają na odpowiedni moment aby nas nakryć.
Nie czujesz tego?.
Mam wrażenie,że retier się już czai.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Jak chcą nakrywac, to tylko do stołu
Ewentualnie mów mi na ucho, to sie nie dowiedzą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Oni już leżą po tym stołem.Kowalski a z pod niego ledwo żywa cyganka wystaje.Retier z seturem na tarasie.Grześ z zuzu dopijają ostatnią butelkę,niezła balanga.Ja chyba też już pujdę spać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
No, przydało by Ci się.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Akurat północ.To dobranoc wszystkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
bumell napisał:
Oni już leżą po tym stołem.Kowalski a z pod niego ledwo żywa cyganka wystaje.Retier z seturem na tarasie.Grześ z zuzu dopijają ostatnią butelkę,niezła balanga.Ja chyba też już pujdę spać.

Na jakim tarasie? W cieniu stoje... Aha, to was nakrylem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
bumell napisał:
Ach ,ciągniesz mnie za język.A Ja nie powinienem wchodzić głębiej w ten temat,oni celowo nas tak zostawili,ale oni gdzieś tam są i tylko czekają na odpowiedni moment aby nas nakryć.
Nie czujesz tego?.
Mam wrażenie,że retier się już czai.

Kiepskie coś masz wrażenia bumell. Jak tak będziesz uczyć Hilton jazdy na nartach,to cienko to widzę
I zapewne szybko nastąpi zmiana nauczyciela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
bumell napisał:

bumell , to co napisałeś wcale nie jest dla mnie śmieszne Jeśli to miał być żart, to już bardziej poetycko mogłeś go ująć na przykład , że ,, cyganka z Fachurrą zanurzeni są w szampanie,,(Kowalski tutaj nie pasuje)
A tak na przyszłość, zastanów się co piszesz i niech Cię nie interesuje to, z kim , pod kim leży cyganka, gdzie spędza czas?
Zajmij się jeżdżeniem na nartach. Nieładnie mi się odwdzięczyłeś za obronę

PS. Retier, jak widzisz psy są nie potrzebne do tego , aby zaszczuć człowieka................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Miałem co innego na myśli cyganko ale nie chciałem nikogo jeżyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok